Taal
logo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het levenlogo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het leven

Kinderbijslag

Hulp bij Mijn SVB

Heeft u hulp nodig bij Mijn SVB?

Tekstgrootte

Wilt u de tekst van onze website vergroten of verkleinen? Op elke pagina kunt u kiezen voor een standaardletter, grote letter of extra grote letter.

Ook bieden veel browsers een mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Bij Internet Explorer doet u dit via menu > beeld > tekengrootte.

Ook op tablet of smartphone

Onze website is responsive. Dit betekent dat het niet uitmaakt of u deze bekijkt op uw computer, tablet of smartphone. De website past zich aan zodat u op uw scherm het beste resultaat krijgt.

Taalkeuze

Op elke pagina vindt u knoppen voor andere talen. U kunt kiezen uit: Engels, Duits, Frans, Spaans, Pools, en Turks.

Niet alle onderwerpen zijn vertaald. Mist u informatie in één van de bovengenoemde talen, kijk dan op de Nederlandse website of neem contact met ons op.

Zoeken

Vul bij 'Zoeken' 1 of 2 trefwoorden in. Bijvoorbeeld 'AOW' en 'aanvragen'. U krijgt dan alle onderwerpen van onze website te zien die met uw trefwoorden te maken hebben.

Vul geen persoonlijke gegevens in. Wilt u informatie over uw persoonlijke situatie? Log dan met uw DigiD in bij Mijn SVB.

Printen

Op (bijna) elke pagina staat een printknop. Hiermee print u alleen de tekst van de pagina. Wilt u de pagina printen zoals u die op uw beeldscherm ziet, gebruik dan de printknop van uw browser.

Pdf-bestanden

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om deze bestanden te bekijken, heeft u een computerprogramma nodig dat pdf-bestanden kan lezen. Een voorbeeld van zo een programma is Adobe Reader. Dit programma is vaak standaard op een computer geïnstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via www.adobe.nl.

Contact

Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie, stel deze bij Mijn SVB met uw DigiD.

Heeft u een andere vraag? Op elke pagina vindt u een knop 'contact'. U ziet dan hoe u het beste contact met ons kunt opnemen.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Bij de bouw van onze website hebben wij bijvoorbeeld rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking.

Heeft u soms moeite met lezen of begrijpt u de teksten onze website niet? Kijk ook eens op onze makkelijke site http://svb.mijnabc.nl. Op deze website leggen we op een makkelijke manier iets uit over een paar regelingen.

Auteursrecht

De Sociale Verzekeringsbank heeft het auteursrecht op alle teksten en afbeeldingen op deze website. Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mogen onderdelen van de teksten van deze website worden overgenomen.